Het moment dat iCredit mij via LinkedIn contacteerde was perfect getimed. Na een eerste telefonisch gesprek volgde al gauw face-to-face een tweede en derde gesprek. Sindsdien ben ik tevreden aan het werk bij iCredit!

Ik zit op een project en word op regelmatige basis opgevolgd. Bij eender welk obstakel dat ik tegenkom, zij het professioneel of privé, heb ik altijd het gevoel dat ik bij iCredit mijn verhaal kwijt kan.

Persoonlijk vind ik deze formule van op projectbasis te werken heel interessant want ik heb niet het gevoel een “nummer” te zijn in een bedrijf. En, ongeacht wat er speelt, iCredit doet steeds uitermate z’n best om mij verder te helpen.

Aangezien mijn collega’s bij iCredit op verschillende projecten werken, zie ik ze minder vaak. Dit maken we echter ruimschoots goed tijdens onze regelmatige drinks, waar er altijd een losse en aangename sfeer hangt

© 2020 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT