Zoeken naar een nieuwe job is vaak tijdrovend en demotiverend. Een cv maken, urenlang vacatures doorpluizen, nadien een passende motivatiebrief schrijven, om dan hopelijk enkele weken later uitgenodigd te worden voor een eerste gesprek. De juiste omkadering en begeleiding bij deze moeilijke opdracht is dan ook essentieel.

Met iCredit heb ik hiervoor een juiste partner gevonden. In mijn zoektocht onderscheidden zij zich immers van gebruikelijke selectiekantoren door hun professionele en discrete manier van werken. Dit laatste was voor mij zeer belangrijk gezien ik op toen bij een andere werkgever tewerkgesteld was.

Een dag nadat ik had gereageerd op een interessante vacature, werd ik gecontacteerd door een van de medewerksters van iCredit. Tijdens dit eerste telefonisch gesprek werd uitvoerig gepolst naar mijn verwachtingen en ambities voor een nieuwe job en werd de vacature verder toegelicht. Deze grondige eerste screening vermeed dat er later kostbare tijd werd verloren.

Daarna werd ik uitgenodigd bij hen op kantoor om wat dieper in te gaan op mijn cv en de vacature. Een afspraak maken na de klassieke kantooruren bleek geen enkel probleem. Tijdens deze ontmoeting werden de juiste vragen gesteld. Ik kreeg de indruk dat ze echt wel een ‘match’ wilden zoeken tussen kandidaat en klant. Bovendien werd na het interview uitgebreid de tijd genomen voor feedback.

Na enkele dagen werd ik opnieuw gecontacteerd door dezelfde medewerkster met het goede nieuws dat ik op sollicitatiegesprek mocht komen bij hun klant. Ik kreeg nog enkele tips mee die later van pas zouden komen tijdens het interview. En zo geschiedde. Dankzij iCredit werk ik nu bij één van de grootste kredietverzekeraars van Europa!

© 2020 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT