Skip to content

Een job als finance professional, iets voor jou?

We kijken graag samen met jou naar de best mogelijke volgende stap in je carrière. Ben je op zoek naar een vaste aanwerving bij een van onze klanten? Of werk je liever op projectmatige basis als iCredit consultant, freelancer, of interimmanager? Lees hier alles over je carrièremogelijkheden binnen en buiten iCredit. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te leren kennen.

Zeg "ja" tegen projectmatig werken

Robin

Wil jij mee het verschil maken voor onze klanten en jezelf verder ontwikkelen? Ben je analytisch, communiceer je vlot en hou je van autonomie? Ben je meertalig, of gemotiveerd om je talenkennis verder aan te scherpen? Hou je van zelfstandig werken, weliswaar gesteund door een team van betrokken collega’s? Ben je starter, of heb je al ervaring als finance professional? Dan kan je bij iCredit aan de slag als Junior Finance Consultant of Senior Finance Consultant!

We gaan graag met jou in gesprek om je beter te leren kennen. Je bent immers veel meer dan wat er op je cv staat. Zo matchen we jou aan jouw ideale project.

Amplifon logo
ALD Automotive logo
Belfius Auto Lease logo
Belfius Lease logo
Borealis logo
De Watergroep logo
Huntsman logo
Kone logo
Triodos Bank logo
Rexel logo
Stater Mortgage Services logo

Zeg "ja" tegen een vaste job bij een van onze klanten

Yehudi en Staphanie

Onze collega’s van recruitment geven dagelijks het beste van zichzelf om voor onze klanten het juiste finance-talent te zoeken, vinden en enthousiasmeren.

Ze denken mee met onze klanten over de ideale invulling van openstaande vacature en houden bij de werving en selectie uiteraard rekening met de bedrijfscultuur. Anderzijds luisteren ze naar de competenties en voorkeuren van onze finance-talenten.

Zo ontstaat er een duurzame match en maken we onze naam van ‘Carrièrepartner’ waar. Check dus zeker onze vacatures en solliciteer meteen!

Kernwaarden

Eva

Gedrevenheid

Wat is het mooi wanneer een job en passie hand in hand gaan! We zijn gedreven in alles wat we doen. We willen alleen het beste voor onze mensen én voor onze klanten.

Sven

Integriteit

Dit is de basis van alle duurzame, waardevolle relaties. Wat we zeggen, doen we ook. En andersom. Betrouwbaar, nauwkeurig en transparant. We blijven trouw aan onze kernwaarden en daarom kan je op ons bouwen.

Sarah

Verantwoordelijkheidszin

We koppelen weloverwogen beslissingen aan resultaatgedreven acties en doen er alles aan om ze tot een goed einde te brengen. Loopt het onverhoopt toch eens mis, dan zoeken we meteen naar de gepaste oplossing.

Robin en Sarah

Teamspirit

Together Everyone Achieves More. We geloven in samenwerking, leren van elkaar en zijn steeds op zoek naar meer informatie, expertise en ideeën. Tijdens afterworks en andere teamactiviteiten is er uiteraard ook ruimte voor de nodige fun.

Wil jij je kandidaat stellen bij iCredit...

Sarah en Eva

Om ons team te versterken?

Yehudi en Staphanie

Om vast in dienst te gaan bij één van onze klanten?

Om als freelancer samen te werken met iCredit?

Koen en Sven

Of om op projectmatige basis te werken?

Wij staan voor je klaar

Stephanie

Stephanie Sels

Teamlead Recruitment

Sachka Vincent

Recruiter

Annika Tihtarinen

Recruiter
Eva

Eva Michielsen

HR Manager
Koen en Sven

iCredit geschiedenis en toekomst

Stephanie

Unieke aanpak iCredit

Eva

HR Manager Eva aan het woord

Mostafa

Ontmoet Mostafa

Sfeerbeelden van onze afterworks

Yehudi en Stephanie

Stay in touch!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, of ben je geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen via mail onze updates, uitnodigingen en beschikbare profielen.