Skip to content

Een job als finance consultant, iets voor jou?

Bij iCredit krijg je de kans om boeiende opdrachten aan elkaar te rijgen. Zin om de schouders onder de dagelijkse operationele activiteiten van onze corporate klanten te zetten? Wil je jezelf nog verder ontwikkelen via on-the-job trainingen, of extra opleidingen? Klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Ontdek waarom iCredit jouw ideale carrièrepartner is!

Junior Finance Consultant

Studeer jij binnenkort af en zoek jij een job met veel uitdaging? Heb je je eerste werkervaring in finance achter de rug en zoek je een nieuwe job boordevol afwisseling? Solliciteer dan meteen.

Finance Consultant met ervaring

Heb je een kloppend hart voor finance? Wil je met je volgende carrièrestap grenzen verleggen binnen credit management? Aarzel dan niet om te solliciteren.

iCredit consultants aan het woord

Finance consultants krijgen bij iCredit vertrouwen en persoonlijke ondersteuning. We kijken naar het potentieel van elk profiel, zoeken de juiste projecten uit en helpen onze collega’s graag groeien. Ontmoet hieronder een aantal onder hen die vertellen over hun ervaringen. Press play!

Mostafa

Ontmoet Mostafa

Consultant

Ontmoet Lesley

Annemarie

Ontmoet Annemarie

Een greep uit onze klanten

Van bruisende internationale ondernemingen, over gevestigde financiële instellingen, tot bloeiende kmo’s. We hebben een zeer uitgebreide klantenportefeuille. We zetten er een paar voor jou op een rij.

Amplifon logo
ALD Automotive logo
Belfius Auto Lease logo
Belfius Lease logo
Borealis logo
De Watergroep logo
Huntsman logo
Kone logo
Triodos Bank logo
Rexel logo
Stater Mortgage Services logo

Waarom werken voor iCredit?

HR manager Eva vertelt in onderstaand filmpje over de persoonlijke aanpak van iCredit. Collega’s krijgen de kans om zichzelf verder te ontwikkelen via verschillende feedbackmomenten, opleidingen en regelmatig overleg met de klant. Nieuw talent krijgt de mogelijkheid om een Traineeship te doorlopen, of koppelen we via Mentorship graag aan ervaren finance professionals.

HR Manager Eva aan het woord

Projecten in de kijker

credit risk analist

Credit risk analist in de leasingsector

Een bedrijf in de leasingsector klopte aan bij iCredit met de vraag naar een credit risk analist. Finance consultant Laurent ging enthousiast aan de slag om de werkdruk te verlagen.

Customerservice bij een energieleverancier

In navolging van de energietekorten klommen de energieprijzen eind 2022 omhoog. Een energieleverancier moest noodgedwongen de voorschotfacturen van haar klanten aanzienlijk verhogen.

Logo Mercedes-Benz Financial Services

Mercedes-Benz Financial Services

“De consultants van iCredit tonen veel flexibiliteit en ondernemerszin. Ze voeren niets blindelings uit, maar denken actief na.” Kaltrina Lloncari vertelt over de samenwerking met iCredit.

International account officer bij een verzekeringsmaatschappij

Als International Account Officer kreeg onze consultant de opdracht om de contracten te beheren, meerbepaald: de gerealiseerde data te verzamelen, te verifiëren en af te toetsen tegenover de beoogde resultaten.

Wij staan voor je klaar

iCredit maakt er werk van om jou de best mogelijke projecten aan te bieden. Onze recruiters en business development managers gaan voor jou aan de slag om de juiste match te vinden tussen jouw troeven, talenten en ambities enerzijds en de behoeftes, verwachtingen en bedrijfscultuur van de klant anderzijds.

Stephanie

Stephanie Sels

Teamlead Recruitment

Sachka Vincent

Recruiter

Annika Tihtarinen

Recruiter
Joni

Joni Eyckmans

Business Development Manager
Sven

Sven Bruggeman

Managing Partner
Yehudi

Yehudi Van Hulsen

Business Development Manager

Sfeerbeelden van onze afterworks

Yehudi en Stephanie

Stay in touch!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, of ben je geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen via mail onze updates, uitnodigingen en beschikbare profielen.