Tijdelijk een kredietanalist minder op de werkvloer? Dan kies je voor stabiliteit.

Dit is nu echt een waardevolle samenwerking. De mensen van iCredit kennen hun vak en werken uiterst professioneel. Ze beschikken over de juiste ervaring en passen deze vlekkeloos toe binnen de context van ons bedrijf. iCredit beschikt over zo veel sterke profielen. We weten dus waar we moeten zijn, wanneer we tijdelijke opvang nodig hebben.
Borealis
Chemie

Credit analisten zijn onmisbaar in het vermijden van financiële risico’s. Maar wat te doen als een van hen uitvalt?

De uitdaging

Zullen de afgeleverde producten daadwerkelijk betaald worden? Zijn klanten solvabel? Om op deze vragen een antwoord te bieden, beschikt Borealis over capabele kredietanalisten, die de financiële klantgegevens gedetailleerd onder de loep nemen. Risico’s worden zo drastisch ingeperkt. Toen een medewerker van het credit & collection team uit kwam te vallen, moest dan ook meteen naar vervanging gezocht worden. Bijgevolg klopte de group credit manager bij ons aan. Een logische stap, want onze bedrijfsnaam is wel degelijk genoemd naar de expertise die wij in huis hebben.

De oplossing

We kennen de competenties van onze finance consultants door en door. Op die manier konden we heel gericht te werk gaan en wisten we de twee meest geschikte kandidaten uit te kiezen. Uiteraard hielden we hierbij ook rekening met de bedrijfscultuur van Borealis en de benodigde software- en talenkennis. In een mum van tijd ging een van onze gespecialiseerde credit consultants in het chemieconcern aan de slag.

Het resultaat

Onze eerste detacheringsopdracht bij Borealis mondde uit in een jarenlange samenwerking. Wanneer er zich een behoefte aan tijdelijke opvang voordoet, komen onze gespecialiseerde finance consultants steeds weer in de belangstelling te staan. Vaak is het zelfs zo dat we geen kandidaten meer hoeven voor te stellen. De consultants, die vroeger al in de smaak vielen, gaan er dan simpelweg opnieuw aan de slag. Om maar te zeggen dat de vakbekwaamheid van onze mensen echt op prijs wordt gesteld.

Kiezen voor iCredit betekent

Detachering

in functie van uw specifieke behoeften

Flexibel

Interim Management

Rekrutering

afgestemd op uw HR-policy

blijf op de hoogte

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

© 2020 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT