3 maanden de tijd om openstaande saldo’s bij te werken. Daar is versterking voor nodig.

Dat ging snel! Maar ja, iCredit is dan ook supergespecialiseerd in detachering van credit controllers. Alles verloopt extreem vlot. De communicatie is feilloos. De profielen, die ze voorstellen, zijn perfect. Als we opnieuw met een behoefte geconfronteerd worden, neem ik meteen weer contact op. En zou ik iCredit aanbevelen? Ja, uiteraard!
Dekra
Schadebeheer

Uw team heeft versterking nodig om een vooropgesteld doel te behalen? Onze credit consultants staan altijd klaar om in de bres te springen.

De uitdaging

Meer klanten, meer factureren. Dat is de bedoeling toch? Helaas gaat dit dan wel gepaard met het opvolgen van meer openstaande saldo’s. Dat is exact waar Dekra mee te maken kreeg. De facturen stapelden zich op. De CFO bleef echter niet bij de pakken zitten en stelde een heuse inhaalbeweging voorop: binnen de drie maanden moest de achterstand in het invorderen weggewerkt zijn. Hij was op de hoogte over onze expertise en nam meteen contact met ons op. Aan ons om voor doeltreffende versterking te zorgen.

De oplossing

We maakten een accurate selectie en stuurden drie competente consultants op gesprek. Dit leverde al meteen de ideale match op. Een van onze bekwame credit controllers ging zo reeds na een paar dagen bij Dekra aan de slag. We waren dus in staat om zeer snel en precies te werk te gaan. Dat mag ook niet verwonderen. Wij hebben immers op elk ogenblik gespecialiseerde consultants in huis om bedrijven met een dringende behoefte gegarandeerd van dienst te kunnen zijn.

Het resultaat

Onze consultant leverde prima werk. Dankzij haar inzet werd de druk op het debiteurenbeheer aanzienlijk verminderd en de geplande inhaalbeweging tot een goed einde gebracht. Omdat zij intern zo goed wist mee te draaien, kreeg ze ook bijkomende taken toebedeeld. Zij deed de reputatie van iCredit alle eer aan. Haar vlotte en flexibele aanpak leverde ons nog extra finance detacheringsopdrachten binnen Dekra op.

Kiezen voor iCredit betekent

Detachering

in functie van uw specifieke behoeften

Flexibel

Interim Management

Rekrutering

afgestemd op uw HR-policy

blijf op de hoogte

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

© 2020 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT