Achterstallen inhalen in een samenhangend team? Dan komt een flexibele credit consultant van pas.

De samenwerking met iCredit kan niet beter. Ze bieden steeds de juiste kandidaten aan. Alles wordt ook mooi in overleg aangepakt. Hun communicatie verloopt extreem vlot. Als al mijn leveranciers zo moesten zijn, zou ik zeer gelukkig zijn.
Messer
Industriële gasproductie

Een achterstand in invordering opgelopen? Daar passen onze gedreven consultants doeltreffend een mouw aan.

De uitdaging

Oplopende debiteurenbedragen, daar wilt elke onderneming zich voor behoeden. Toen Messer bij het invorderen met een achterstand geconfronteerd werd, ging de HR-manager dan ook onverwijld op zoek naar de meest geschikte partner om het credit & collection departement van extra werkkracht te voorzien. Geen wonder dat ze bij ons is uitgekomen. Want achterstallen wegwerken, daar hebben wij op elk ogenblik gekwalificeerde consultants voor in huis.

De oplossing

Onze account receivable consultants werden op projectbasis ingezet en werkten vrijwel meteen in tandem met het vaste personeel. Ze zijn het nu eenmaal gewend om zich snel in te werken en hebben verschillende bedrijfsprocessen onder de knie. Doordat wij meteen de juiste vakbekwame mensen introduceerden, werd de opgelopen achterstand ook snel weer weggewerkt.

Het resultaat

Dankzij dit succesverhaal kwam er een vaste samenwerking tot stand. Telkens wanneer er zich een tijdelijke behoefte binnen de credit & collection afdeling of het customer service team voordoet, komt onze efficiënte finance detacheringsaanpak op tafel te liggen. Sinds ons eerste contact is er bijgevolg altijd wel iemand van iCredit op Messers werkvloer actief.

Kiezen voor iCredit betekent

Detachering

in functie van uw specifieke behoeften

Flexibel

Interim Management

Rekrutering

afgestemd op uw HR-policy

blijf op de hoogte

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

© 2020 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT