Ga naar de inhoud

Finance rekrutering zit in ons DNA

Stephanie werving en selectie

Onze focus ligt op het werven van de perfecte kandidaat om uw financieel departement te versterken. Daarbij rekenen we op onze uitgebreide databank, aangevuld met een professioneel netwerk dat zich uitstrekt van operationele medewerkers tot ervaren managers.

Wij vullen uw vacatures in voor specifieke langetermijnmissies. Daarbij gaan we op zoek naar getalenteerde credit controllers, credit analisten, AP accountants, AR accountants, treasury analisten, credit & treasury managers en meer.

Uw werving en selectie in bekwame handen

Robin Stephanie werving en selectie

Bedrijven die vaste financiële medewerkers zoeken, kennen doorgaans twee drijfveren: groei realiseren en continuïteit waarborgen. Een ambitie die iCredit graag helpt waar te maken.

Recruiters werving en selectie

Nieuwe teamleden aantrekken, is in the war for talent een echte uitdaging.  Onze finance recruiters leiden het rekruteringsproces van job opening tot job outcome in goede banen.

Eva finance professional

Als bedreven rekruteringspartner luistert iCredit aandachtig. We denken actief mee na en begeleiden persoonlijk. Finance rekrutering die resultaten en connecties creëert op lange termijn? Absoluut!

Onze werkwijze

Joni werving en selectie projectsourcing interim management

Onze recruiters nemen het rekruteringsproces van A tot Z op: ze verwerven inzicht in uw bedrijfscultuur, adviseren bij het opstellen van het functie- en competentieprofiel en tot slot sourcen en selecteren ze de geschikte kandidaten.

Via persoonlijkheidsvragenlijsten, vaktechnische- en taaltesten vergelijken onze recuiters de kandidaten op een zeer objectieve manier met elkaar. Uiteindelijk stellen ze kwalitatieve kandidaten voor die helemaal bij uw organisatie passen. Zo is iCredit uw partner in werving en selectie.

Yehudi en Stephanie

Stay in touch!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, of ben je geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen via mail onze updates, uitnodigingen en beschikbare profielen.