Ga naar de inhoud

FINANCE TRAINEESHIP HASSELT

Studeer je binnenkort af in een economische of juridische richting? Twijfel je welke professionele koers je daarna wil varen? Of ben je momenteel aan de slag op je eerste job, maar ben je onzeker of het takenpakket bij jou past? Stel je dan kandidaat voor het finance traineeship van iCredit: tijdens dit tweejarig programma begeleiden we young professionals naar hun ideale job.

Waarom kiezen voor een finance traineeship Hasselt?

Tijdens het traineeship stomen we je klaar voor één of meerdere jobs: finance consultant, credit analyst, credit controller … Jij kiest zelf in welke richting je wil groeien. Moeite om een koers te bepalen? We bieden loopbaancoaching aan en zorgen voor betrokken begeleiding doorheen het traject, zodat jij stapsgewijs de knoop kan doorhakken.

Wat houdt het traineeship Hasselt in?

Doorheen het finance traineeship neem je drie finance projecten onder de arm. Je komt terecht in diverse bedrijven en sectoren. Je verkent uiteenlopende taken en doet snel relevante werkervaring op. Daarnaast volg je interne en externe opleidingen om je talenkennis én vaardigheden op punt te zetten. Zit je met vragen? Een ervaren finance consultant neemt een mentorrol op en adviseert je met plezier. Ook zit je maandelijks samen met onze hr-verantwoordelijke tijdens een feedbackmoment, om jouw loopbaantraject in detail te bespreken.

Heb je interesse in een finance traineeship in Hasselt? Wil je een extra woordje uitleg over dit leerrijke traject? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Eva en Sven

Wat bieden we naast het finance traineeship in Hasselt?

Je komt terecht in een dynamische kmo met een vlakke organisatiestructuur en een persoonlijke aanpak. Je volgt een opleidingstraject op jouw maat, waarbij we actief mee nadenken over jouw doorgroeimogelijkheden. Als finance trainee krijg je bovendien een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salaris. Dit vullen we aan met meerdere extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques. Daarnaast brengen we alle iCredit-collega’s regelmatig samen tijdens teamdagen en maandelijkse afterworks. De perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren!

Is een finance traineeship het ideale startschot van jouw carrière? Wil je verschillende finance projecten doorlopen en vooral veel bijleren? Stel je snel kandidaat!

Wie is iCredit?

iCredit is gespecialiseerd in finance rekrutering, projectsourcing, interim-management en outsourcing. Met een bijzondere kennis van credit management, accounts payable, accounts receivable en treasury, zorgen wij voor het juiste finance talent op de juiste plaats. Van junior accountants, over senior debiteurenbeheerders, tot rasechte financieel managers. Wij kijken bewust verder dan cv’s met competenties en referenties. Onze authentieke aanpak is de sleutel tot een succesvolle rekrutering.

Yehudi en Stephanie

Stay in touch!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, of ben je geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen via mail onze updates, uitnodigingen en beschikbare profielen.