Ga naar de inhoud

Projectsourcing

Wilt u de kwaliteit van uw finance afdeling bestendigen via externe werkkrachten? Bent u op zoek naar een job in finance die werkzekerheid en variatie combineert? Projectsourcing is het antwoord op uw vraag. iCredit – expert in finance projectsourcing – laat u kennismaken met het concept!

Wat is projectsourcing?

Project + outsourcing = projectsourcing, wat staat voor het uitbesteden van een professioneel project aan een externe projectmedewerker. Projectsourcing is de laatste jaren aan een opmars bezig in tal van sectoren. Van de bouw, over IT, tot finance. Concreet? Bedrijven met een tijdelijk of langdurig project op de plank kloppen aan bij consultants voor de opvolging en/of uitvoering ervan. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht wordt er een beroep gedaan op junior profielen of interim-managers. Een win-win voor beide partijen aangezien organisaties op die manier genieten van kwalitatieve ondersteuning terwijl de carrière van project consultants uitblinkt in variatie.

iCredit is gespecialiseerd in credit management, accounts payable, accounts receivable en treasury. We brengen u in contact met een profiel met de juiste competenties en cultural fit.

Uw ‘knowhow’ inzetten om bedrijven, departementen en team vooruit te helpen? Informeer vrijblijvend naar de opties van projectsourcing voor uw profiel!

De voordelen van project sourcing voor bedrijven

  • Ervaring: project sourcing staat garant voor een meteen inzetbare consultant met ervaring. De inwerktijd is minimaal en de efficiëntie maximaal.
  • Vernieuwing: een externe medewerker legt verfrissende ideeën op de tafel.
  • Continuïteit: projectmedewerkers blinken uit in snelheid en professionaliteit. Ze zorgen ervoor dat het project blijft lopen en de targets bereikt worden.
  • Flexibiliteit: externe specialisten blijven precies zolang op post als nodig. Het project pauzeren, een zijproject opstarten, een extra consultant inschakelen, … Flexibiliteit troef!

Uw finance project door een externe specialist laten uitvoeren? Meer informatie verkrijgen over project sourcing door iCredit? We geven graag een woordje uitleg over onze ervaren consultants.

De voordelen van project sourcing voor consultants

  • Afwisseling: projecten duren gemiddeld 6 maanden tot 1,5 jaar, waardoor de blik fris blijft en de focus groot.
  • Lifelong learning: the sky is the limit, want de leercurve voor consultants kent geen eindpunt. Nieuwe werkomgevingen en projecten brengen nieuwe leerkansen met zich mee.
  • Flexibiliteit: projecten worden toegewezen op basis van ervaring, interesses en locatie.
  • Impact: consultants kunnen rekenen op veel vertrouwen. Hun ideeën worden gehoord en naar waarde geschat.
  • Werkzekerheid: de vraag naar project sourcing in finance is groot. Loopt een project op zijn einde, dat ligt er vast en zeker een nieuwe uitdaging op de plank.


Is finance uw favoriete branche? Houdt u van een job boordevol afwisseling? Onze rekruteerders zetten graag alle voordelen van een job interim project consultant voor u op een rijtje.

Mensen achter laptop

Wie is iCredit?

iCredit is gespecialiseerd in finance rekrutering, projectsourcing, interim-management en outsourcing. Met een bijzondere kennis van credit management, accounts payable, accounts receivable en treasury, zorgen wij voor het juiste finance talent op de juiste plaats. Van junior accountants, over senior debiteurenbeheerders, tot rasechte financieel managers. Wij kijken bewust verder dan cv’s met competenties en referenties. Onze authentieke aanpak is de sleutel tot een succesvolle rekrutering.

Yehudi en Stephanie

Stay in touch!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, of ben je geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen via mail onze updates, uitnodigingen en beschikbare profielen.