Skip to content

Stage bij iCredit: Jaro en Demi delen hun ervaringen

Als stagiair bij iCredit kom je terecht in het hoofdkantoor in Antwerpen, op het Eilandje. Je maakt deel uit van een jong, dynamisch en tof team, en je wordt bij veel activiteiten betrokken. Flexibiliteit en afwisseling staan centraal! “Er wordt helemaal niet van je verwacht dat je thuis bent in de financiële sector, dat waren wij ook niet.” Aldus Jaro en Demi. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als stagiair bij iCredit? Neem een kijkje in de vacature voor een stage in marketing of HR/Recruitment.

working in finance: expectations vs reality

Finance? Wist ik niets over

Hoe zorg je ervoor dat een bedrijf zijn debiteurenbeheer of zijn credit control wil outsourcen aan ons?

“Pardon? Vier weken geleden was dat Chinees voor mij, maar nu kan ik er van alles over vertellen! Als talenstudent was mijn kennis over finance heel beperkt – en dat is nog zacht uitgedrukt. Dat was absoluut geen probleem. iCredit bood mij de kans om er op korte tijd veel over bij te leren.

iCredit is een ambitieus en groeiend bedrijf. Dat voel je. De marketingafdeling bestaat nog niet lang en is van nul begonnen. Het is dus geen gebeiteld geheel waarin je als stagiair een kleine schakel bent.

CREDIRE is bijvoorbeeld een nagelnieuw dochtermerk waarvoor de marketingstrategie nog volop in opbouw is. Als je de kans krijgt om daar mee over na te denken, dan ben je pas écht veel over marketing aan het leren.”

– Jaro Van Besien, student Meertalige Communicatie en stagiair Marketing gedurende 4 weken.

Foto marketing stagiaires en marketin officer

Ik voelde me meteen welkom

“Bij iCredit word je niet behandeld als stagiaire. In plaats daarvan werd ik overal bij betrokken en maakte ik echt deel uit van het team. Dit maakte de stage ook erg afwisselend. Het ene moment ben je voor Marketing een post aan het maken voor op de socials en het andere moment word je gevraagd een opzet te maken voor een informerende Sales PowerPoint gericht aan klanten. Het is heel tof om je eigen werk terug te zien in de praktijk!”

– Demi de Wildt, Nederlandse studente International Business en Stagiaire Marketing gedurende 5 maanden.

Marketing stagiaires en officer

“Graag had ik dit tekstje opgehangen aan een quote van Yoda (Teach you, I will), of aan Kung-fu (Will you walk with me, Grasshopper?) Gelukkig bedacht ik me nog net. 😉 Dit stukje gaat immers over Demi en Jaro. Beiden hebben ze me net zo veel geleerd als ik hen. Ze toonden zich betrokken, werkten vanaf dag één mee aan het behalen van de doelstellingen en kwamen vaak met frisse ideeën op de proppen. Zowel op strategisch als operationeel vlak toonden ze zich een absolute meerwaarde voor mezelf en iCredit!”

– Robin Leemans, Marketing Officer iCredit

Wil jij met eigen ogen zien en beleven hoe een stage bij iCredit er aan toe gaat?

  • Je bent part of the team
  • Je voelt dat het bedrijf groeit en ziet je input terug in de praktijk
  • Je bent van harte welkom en we horen graag welke ideeën je hebt
  • Niks staat in steen gebeiteld, tijdens elke meeting komen nog nieuwe ideeën aan het licht
  • We zijn een klein maar ambitieus team en nemen graag deel in verschillende team activiteiten

Geïnteresseerd geraakt door de getuigenissen?

Gepubliceerd op 16 juni 2023

Yehudi en Stephanie

Stay in touch!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, of ben je geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen via mail onze updates, uitnodigingen en beschikbare profielen.