Het opvolgen en innen van onbetaalde facturen is in veel organisaties een heet hangijzer. Ondernemers hebben de handen vol met hun core business en komen er simpelweg niet toe. Maar ook het aanwerven van de juiste profielen voor deze taak is geen evidentie. Zonde, want zo gaan er veel financiële middelen verloren. Daarom versterkt iCredit graag uw rangen. Door middel van outsourcing nemen wij uw credit management in handen, zodat openstaande facturen piekfijn opgevolgd worden. Clever, correct en 100 % op maat van uw onderneming.

OUTSOURCING VIA ICREDIT BETEKENT:

  • Volledige ontzorging van uw credit- & collectionproces
  • Inning door onze professionals via uw proces
  • Door mensen met een passie voor CM, met kennis en ervaring
  • Continuïteit op uw finance afdeling
  • Flexibele en duurzame samenwerking
  • Behoud & optimalisatie van een goede klantenrelatie

Credit management slim uitbesteden

Om uw organisatie draaiende te houden, is het cruciaal dat er inkomsten binnenstromen. Wanneer de openstaande facturen zich opstapelen, brengt dit de financiële gezondheid van uw bedrijf ernstig in gevaar. Om dit te voorkomen, kan u uw credit management uitbesteden aan iCredit als outsourcing partner. Onze collection-experts zijn communicatieve, assertieve en commerciële professionals, die u ontzorgen en uw minnelijke en gerechtelijke invordering in goede banen leiden. Daarbij innen we uitsluitend in uw naam en voor uw rekening, zodat u uw positieve klantenrelaties steeds in stand houdt.

Outsourcing op maat van uw organisatie

Wanneer u kiest voor outsourcing, ontfermen wij ons van A tot Z over de minnelijke invordering. Heeft u een eigen softwaresysteem ingericht? Dan verdiepen we ons graag in uw tools. Indien u uw digitale flow wilt optimaliseren, delen wij onze jarenlange kennis. We analyseren uw processen, reiken specifieke verbeterpunten aan en verhogen de efficiëntie, zodat u de openstaande facturen vlotter vereffent. Bij gebrek aan een online programma verwerken wij uw dossiers eenvoudig in ons systeem. Eén ding is zeker: in beide scenario’s stemmen we onze aanpak om onbetaalde facturen te innen volledig af op uw organisatie: van communicatie, tot klantensegmentatie.

Uw debiteurenbeheer in onze handen

Uw credit management uitbesteden via iCredit? Geïnteresseerd? Neem zeker met ons contact op.

U wenst slechts een gedeelte van uw portefeuille uit te besteden? U wil het inningsproces zelf samenstellen? Slechts nood aan één bepaalde actie zoals bv. een bellijst? Contacteer ons, dan bekijken we de mogelijkheden.

Kiezen voor iCredit betekent o.a

Rekrutering

Ervaring & vertrouwen

Consultancy

Flexibiliteit & snelheid

Training & workshops

Sharing is caring

Andere oplossingen

Op uw maat

© 2023 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
iCREDIT