Isabel

Automatisatie van uw data met Isabel Corporate Synchronizer

Isabel Corporate Synchronizer is bestemd voor bedrijven die op een geautomatiseerde wijze data wensen uit te wisselen met Isabel 6.

ICS biedt de mogelijkheid om uw financiële transacties automatisch te up- en downloaden van het Isabel platvorm.  Deze oplossing zorgt voor een automatische synchronisatie tussen uw  ERP-en/of boekhoudprogramma en Isabel 6, zonder dat er nog manuele handelingen aan te pas komen.

Door de automatisatie van het proces kunnen menselijke fouten, tijdrovende manuele processen, wachttijden door allerlei onvoorziene omstandigheden (ziekte, vakantie,…) vermeden worden en hierdoor zal de efficiëntie enorm verhoogd worden en kan er tijd vrijgemaakt worden voor effectief financieel beheer.

Ook de veiligheid verhoogd enorm door het gebruik van dit systeem en kan er beantwoord worden aan de nodige security issues die voorkomen bij audits. Er wordt gebruik gemaakt van een extra hash-code en geëncrypteerde data voor de transferts. Verder garandeert ICS dat uw gegevens in alle vertrouwelijkheid en veiligheid worden verwerkt.

Download alvast de klantecase van BDO accountants.

Belangrijkste kenmerken van ICS:

  • Volledige automatisatie
  • Ondersteuning voor grote volumes data
  • Ondersteuning voor Bankit
  • Zeer hoge beveiliging
© 2019 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT