People

Mensen maken altijd het verschil, zowel in onze eigen organisatie als in die van onze klanten. Tevreden werknemers zorgen voor groei en resultaten. Wij streven altijd de ‘perfect fit‘ na, voor de kandidaat en voor de klant. Wij gaan altijd voor win-win partnerships, in al onze opdrachten, of deze nu tijdelijk of permanent zijn, of het nu gaat om freelancers, interim managers of vaste medewerkers.

Onze gemotiveerde professionals ondersteunen onze klanten dagelijks in al hun operationele uitdagingen in Credit Management, Accounts Receivable, Accounts Payable en Treasury.

TIJDELIJKE EN VASTE SPECIALISTEN VOOR AL UW UITDAGINGEN

Detachering

Flexibiliteit & snelheid

Samenwerken met iCredit betekent onmiddellijk resultaat, ook voor tijdelijke ondersteuning. Onze missie is van uw uitdaging een succes te maken, zowel op de korte als op de lange termijn. Wilt u meer weten over onze detacheringsoplossingen?

Rekrutering

Ervaring & Vertrouwen

Wij stellen u enkel de beste kandidaten voor, selectief verzameld door recruiters die weten van aanpakken. iCredit staat voor een snelle en kwalitatieve aanpak, zowel voor getalenteerde junior profielen als voor gemotiveerde senior managers. Op zoek naar een nieuwe rekruteringspartner?

Interim Management

Leadership & know-how

Interim Managers zijn gemotiveerde leiders met uiteenlopende ervaringen en een diverse achtergrond.  Zo kunnen ze echte people managers, change managers, project managers of operationele managers zijn. Wij gaan steeds op zoek naar de kandidaat die perfect past binnen uw structuur, uw budget en uw uitdaging. Ook op zoek naar een interim manager?

blijf op de hoogte

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

© 2019 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!