Een Interim Manager is een hands-on manager die een tijdelijke of dringende managementopdracht feilloos uitvoert en zorgt voor continuïteit en efficiëntie.  De focus bij iCredit ligt op duurzame opvolging, met de klant en met de interim manager, zodat we zeker zijn dat alle verwachtingen worden ingelost en dat tastbare resultaten worden voorgelegd.

Interim Management via iCredit betekent:

  • Snelheid & integriteit
  • Uitgebreid netwerk van people managers met succesvolle “track-record”
  • Part-time & full-time projecten
  • Hands-on & strategische professionals

Continuïteit

Wanneer uw operationele continuïteit op Accounts Payable, Accounts Receivable of Treasury onder druk komt te staan, komt ook uw vermogen om te anticiperen in het gedrang. In snel bewegende markten is uw competitieve slagkracht de enige manier om veranderingen het hoofd te bieden. U heeft nood aan een oplossing die uw strategie en uw teams ondersteunen, een people manager die met change en druk kan omgaan.

Expertise

iCredit klanten doen beroep op gespecialiseerde interim managers omdat ze op zoek zijn naar expertise.  Expertise, om ook in uitdagende omstandigheden hun onderneming naar nieuwe successen te leiden.  Onze ondernemende interim managers leiden tijdelijke projecten alsof ze al langer deel uit maken van uw organisatie. Hun inzichten, ervaring, competenties en attitude zorgen voor een grote strategische meerwaarde op korte termijn en lange termijn.

Netwerk

iCredit beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren interim managers die uw Accounts Payable, Accounts Receivable of Treasury departement tijdelijk kunnen leiden, al dan niet in voltijds verband. Al onze kandidaten worden persoonlijk gescreend en enkel aan u voorgesteld wanneer wij zeker zijn dat het een match is, op menselijk en strategisch vlak. We streven steeds naar maximale integriteit, flexibiliteit en rendabiliteit.

Blijf op de hoogte van beschikbare interim managers

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

Borealis | Chemie

Credit analisten zijn onmisbaar in het vermijden van financiële risico’s. Maar wat te doen als een van hen uitvalt?

Dit is nu echt een waardevolle samenwerking. De mensen van iCredit kennen hun vak en werken uiterst professioneel. Ze beschikken over de juiste ervaring en passen deze vlekkeloos toe binnen de context van ons bedrijf. iCredit beschikt over zo veel sterke profielen. We weten dus waar we moeten zijn, wanneer we tijdelijke opvang nodig hebben.

Workshops

Cases

© 2023 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
iCREDIT