Bedrijven die op zoek gaan naar nieuwe vaste financiële medewerkers, doen dit meestal om twee redenen: groei & continuïteit. De zoektocht naar de perfecte kandidaat is steeds opnieuw een uitdaging. Daarom is het belangrijk te kunnen vertrouwen op een sterke partner in finance rekrutering die de risico’s voor u beperkt en de slaagkans vergroot. Een partner die uw uitdagingen begrijpt, met u meedenkt en u begeleidt gedurende dit proces.

Finance rekrutering via iCredit betekent:

  • Competentiegerichte werving & selectie
  • Ervaren recruiters met financiële kennis & een hoog EQ
  • Single point of contact tijdens het finance rekruteringproces
  • Partnershipgerichte aanpak met kandidaten & klanten

Finance rekrutering zit in onze genen

Onze focus bij finance rekrutering ligt op het werven van het perfecte financiële profiel om uw klanten- en leveranciersboekhouding te versterken. Dit dankzij onze uitgebreide databank, aangevuld met een professioneel netwerk van operationele medewerkers tot ervaren managers. De voorbije jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het invullen van specifieke lange termijnmissies, gaande van credit controllers, credit analisten, AP accountants, AR accountants, treasury analisten tot credit & treasury managers.

 

Werkwijze

Onze unieke aanpak bestaat erin dat onze finance recruiters het rekruteringsproces van A tot Z opnemen: het verwerven van inzicht in uw bedrijfscultuur, het adviseren in het opstellen van het functie- en competentieprofiel en tot slot het sourcen en selecteren van geschikte kandidaten.

Het gebruik van onze gestandaardiseerde competentieprofielen per functie, stelt ons in staat kandidaten op een zeer objectieve manier met elkaar te vergelijken. Voorgestelde kandidaten worden steeds aan de hand van deze profielen competentiegericht geïnterviewd.

 

No cure No pay

Dat is onze standaard. Wij geloven in win-win partnerships en wederzijds commitment, gebaseerd op snelheid en efficiëntie. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en daarom betaalt u pas op het moment dat de overeenkomst gesloten wordt.

 

Exclusiviteit

Kwaliteit & integriteit. Dat is waar wij voor staan. Wij vinden voor u de gepaste kandidaat, ongeacht de moeilijkheid van de opdracht. Wij begrijpen dat u voor bepaalde uitdagingen zo weinig mogelijk risico’s wilt nemen en een neutrale partner zoekt die u begeleidt en adviseert.

 

Try & Hire

Wij bieden u de flexibiliteit van detachering met de mogelijkheid de kandidaat kosteloos aan te werven in vast dienstverband, aan het einde van de overeengekomen Try & Hire periode. Net als bij standaard finance rekrutering doorloopt de kandidaat een grondige selectieprocedure, maar heeft u de mogelijkheid gedurende een langere periode met de kandidaat samen te werken alvorens tot aanwerving over te gaan.

Kiezen voor iCredit betekent

Rekrutering

Ervaring & vertrouwen

Interim Management

Leadership & kennis

Detachering

Flexibiliteit & snelheid

Vacatures

© 2023 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
iCREDIT