Solutions

Eens u de juiste mensen heeft gevonden in Credit Management, Accounts Payable en Treasury, is het misschien tijd om de bestaande processen en systemen onder de loep te nemen. Zijn uw systemen aangepast aan uw huidige structuur en lopen alle processen efficiënt? Is uw organisatie klaar voor verandering?
iCredit heeft ruime ervaring opgebouwd in Audit & Assessment, Project Management en Training. De voorbije 10 jaar, hebben wij verschillende change management projecten succesvol afgerond. Wij kunnen u bijstaan bij de doorlichting van uw bestaande structuur, het verlenen van advies op maat en het bijscholen van uw medewerkers om de nieuwe manier van werken toe te passen te implementeren. Lees hier het verhaal van één van onze klanten.

Audit & assessments

Evaluatie & optimalisatie

Een externe partner die samen met u én met kennis van zaken uw processen en medewerkers evalueert,  kan de stroomversnelling zijn waaraan uw organisatie nood heeft om nog beter te presteren. Misschien is het moment evenwel aangebroken om alles te hertekenen? Wilt u meer weten over onze audits & assessments?

Consultancy

Pragmatisme & methodiek

Verandering binnen een organisatie of team invoeren is steeds opnieuw een uitdaging. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe software, het integreren van een nieuwe business unit of het outsourcen van uw activiteiten, wij hebben de consultants in huis die deze verandering op een snelle en objectieve manier kunnen realiseren.  Bent u benieuwd naar onze aanpak en ervaring?

 

Training

kennis & ervaring

Mensen laten groeien zit in het DNA van onze organisatie.  Deze kennis delen wij graag met onze klanten, zodat zij even succesvol kunnen zijn als wij. Wij motiveren onze medewerkers op continue basis om zichzelf te ontwikkelen, “on the job” en via interne en externe opleidingen. Maak kennis met ons aanbod.

blijf op de hoogte

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

Kiezen voor iCredit betekent

Audit & Assesment

Evaluatie & optimalisatie

Project management

Pragmatisme & methodiek

Training & workshops

Kennis & ervaring

© 2023 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
iCREDIT