Onze consultants zetten uw ideeën om in een concreet project met duidelijke initiatieven. Ze stroomlijnen de communicatie, creëren het plan van aanpak en zorgen dat de mijlpalen gehaald worden en het budget bewaakt. Een succesvol project is het resultaat van perfecte synergie tussen mensen, processen en systemen. 

PROJECT MANAGEMENT VIA ICREDIT BETEKENT:

  • Ervaren finance project managers
  • No-nonsense aanpak & resultaatgericht
  • Sector specifieke kennis van working capital processen

De iCredit aanpak is pragmatisch en telkens aangepast aan de noden van onze klanten. Onze ‘best practice’ wordt gecombineerd met gekende project management methodologieën. Samen met u bepalen we de doelstellingen, het verloop en uw eigen betrokkenheid binnen het project.

Onze consultants zijn geen micromanagers, maar echte change managers die door het bos de bomen zien, die helder communiceren over de voortgang van het project, die duidelijke taken uitdelen en die het budget en de mijlpalen op continue basis bewaken.

Succesvolle projecten die wij in het verleden hebben gemanaged omvatten het verbeteren van bestaande credit policies, het in- en outsourcen van verschillende taken binnen uw financiële departement, en het implementeren van nieuwe technologieën met als doelstelling:

  • uw risico’s verkleinen
  • meer liquiditeit genereren binnen uw organisatie
  • processen standaardiseren en automatiseren
  • repetitieve taken optimaliseren

 

Wilt u ook genieten van onze best practice? Neem dan contact met ons op!

Borealis | Chemie

Credit analisten zijn onmisbaar in het vermijden van financiële risico’s. Maar wat te doen als een van hen uitvalt?

Dit is nu echt een waardevolle samenwerking. De mensen van iCredit kennen hun vak en werken uiterst professioneel. Ze beschikken over de juiste ervaring en passen deze vlekkeloos toe binnen de context van ons bedrijf. iCredit beschikt over zo veel sterke profielen. We weten dus waar we moeten zijn, wanneer we tijdelijke opvang nodig hebben.

Kiezen voor iCredit betekent

Audit & Assesment

Evaluatie & optimalisatie

Project management

Pragmatisme & methodiek

Training & workshops

Kennis & ervaring

© 2023 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
iCREDIT