Uw teams werken zo goed als de kennis die ze bezitten. Wij hebben opleidingstrajecten ontwikkeld die uw medewerkers naar een hoger niveau brengen, of het nu door on the job coaching is of door training op maat. Al onze opleidingen gebeuren individueel of klassikaal, in-house of op locatie.

Training & workshops

Eens u de juiste mensen heeft gevonden in Credit Management, Accounts Payable en Treasury, is het misschien tijd om de bestaande processen en systemen onder de loep te nemen. Zijn uw systemen aangepast aan uw huidige structuur en lopen alle processen efficiënt? Is uw organisatie klaar voor verandering?
iCredit heeft ruime ervaring opgebouwd in Audit & Assessment, Project Management en Training. De voorbije 10 jaar, hebben wij verschillende change management projecten succesvol afgerond. Wij kunnen u bijstaan bij de doorlichting van uw bestaande structuur, het verlenen van advies op maat en het bijscholen van uw medewerkers om de nieuwe manier van werken toe te passen te implementeren. Lees hier het verhaal van één van onze klanten.

Het uitdagende economische klimaat van de voorbije jaren, maar zeker ook de ‘digitalisering’ hebben er voor gezorgd dat onze jobs complexer, sneller en dynamischer geworden zijn. Ook en vooral onze financiële jobs. Het resultaat is dat er een echte revolutie aan de gang is binnen Talent Management & Learning & Development. Bedrijven die het goed doen, zijn bedrijven die toptalent aantrekken en ontwikkelen.

Dit toptalent moet in staat zijn verschillende vaardigheden te combineren:

  • prioriteiten stellen
  • risico’s tijdig ontdekken en anticiperen
  • complexe situaties analyseren
  • duidelijk communiceren
  • leiding geven en anderen motiveren, stimuleren
  • vaktechnische competenties blijven ontwikkelen

 

Wij hebben ervaring met de organisatie van competitiegerichte en vaktechnische opleidingen alsook met de creatie van individuele ontwikkelingstrajecten. iCredit en haar partners organiseren ook op regelmatige basis workshops.

Hieronder vindt u een actueel overzicht.

Start2credit – Kredietwaardigheid beoordelen in de praktijk

27/04/2017
27/04/2017Start2credit – Kredietwaardigheid beoordelen in de praktijk CRiON lanceert de Start2CreditManagement reeks. In deze reeks van praktische open opleidingen komen [...]

Start2collect – Incassogesprekken in de praktijk

15/06/2017

Inschrijven kan door een mail te sturen naar eva.debruyne@crion.com Mail haar: uw naam, voornaam en functie e-mailadres en telefoonnummer naam, […]

Start2creditmanagement – Best practices in credit management voor uw onderneming

26/10/2017

CRiON lanceert de Start2CreditManagement reeks. In deze reeks van praktische open opleidingen komen de verschillende aspecten van credit management aan […]

blijf op de hoogte van onze workshops

en ontvang de iCredit nieuwsbrief

© 2023 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
iCREDIT