iCredit is ontstaan in 2006 als pionier in haar sector. Op dat moment was er op onze Belgische markt weinig interesse in gespecialiseerde oplossingen om credit management te optimaliseren. iCredit is uitgegroeid tot een organisatie waar competente medewerkers, optimalisatie van processen en kennis centraal staan.

Met een team van meer dan 35 experten ondersteunen wij onze klanten dagelijks in hun finance uitdagingen. Ons doel is om zowel met klanten als met werknemers een lange termijnrelatie op te bouwen en in partnership samen te werken. Daarnaast willen we deze intern verworven kennis continu delen met klanten en medewerkers.

Onze missie is het werkkapitaal van onze klanten te optimaliseren in een wereld die steeds dynamischer en complexer wordt. Om deze missie elke keer weer met succes uit te dragen, steunen wij op onze kernwaarden. Waarden en normen die in ons DNA zitten, waarden en normen die wij delen met onze klanten en binnen al onze teams.

Gedrevenheid

Wij zijn gedreven in alles wat we doen, omdat we er in geloven. Ook als het even tegenzit. We willen alleen het beste, voor onze mensen en voor onze klanten.

Integriteit

We walk the talk. Wij zijn eerlijk en oprecht met elkaar, omdat we weten dat we het verder zullen schoppen zo. Eerlijkheid betekent niet dat we grof zijn voor elkaar. We zijn ook eerlijk met onze klanten, omdat ze het verdienen.

Verantwoordelijkheidszin 

Wij geloven in onszelf en in elkaar. Wij dragen zorg voor elkaar en voor onze klanten. Wij zijn verantwoordelijk voor onze daden, en proberen zelf oplossingen te vinden. Ook als het niet onze schuld is.

Teamspirit

Twee hoofden kunnen meer dan 1. En samen staan we sterk. We geloven hier echt in. En dragen dit ook uit. Omdat we er in geloven dat eigenbelang niemand vooruit brengt, en dat ‘geven en nemen’ ons betere mensen maakt.

Team

Koen van De Walle – Managing Partner 

koen.vandewalle@icredit.be

+32 3 201 01 93

Sven Bruggeman – Managing Partner

sven.bruggeman@icredit.be

+32 3 201 01 91

Hilde Itterbeek

Hilde Itterbeek – Business development

hilde.itterbeek@icredit.be

+32 2 486 07 92

Kim Delbaen – Business development

kim.delbaen@icredit.be

+32 3 201 01 92

Katleen Antheunissens – Recruitment

katleen.antheunissens@iCredit.be

+32 3 201 01 97

Stephanie Sels – recruitment

stephanie.sels@icredit.be

+32 3 201 01 94

Arno  Coose – recruitment

arno.coose@icredit.be

+32 2 486 07 93

© 2020 - iCredit Motionmill webdesign, seo & internet services
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
iCREDIT